Филиал Чаталкёй - Мюкахит Сокак Нет:6
Филиал Эсентепе - Ататюрк Кад. №:5
0392 823 63 44 - 0392 823 6115

Çatalköy

Kuzey Kıbrıs’ın Girne ilçesinde yer alan şirin bir köydür. Akdeniz’e yakın konumuyla dikkat çeken Çatalköy, tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınır. Eski taş evleri, dar sokakları ve bölgeye özgü mimarisiyle ziyaretçilerine huzurlu bir atmosfer sunar. Girne’nin hareketli merkezine kısa bir mesafede olmasına rağmen, sakin ve dingin bir yaşam tarzı sunar. Bölgede bulunan antik kalıntılar ve doğa yürüyüş parkurları, tarih ve doğa meraklıları için ideal bir destinasyon haline getirmektedir. Aynı zamanda, yerel restoranlar ve kafeler, Kıbrıs mutfağının lezzetlerini deneyimlemek için harika fırsatlar sunar.

Esentepe

Kuzey Kıbrıs’ın Girne ilçesinde yer alan ve Akdeniz’e bakan muhteşem manzaralarıyla ünlü bir köydür. Girne’nin doğusunda, Beşparmak Dağları’nın eteklerinde konumlanmış olan Esentepe, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve huzurlu atmosferiyle dikkat çeker. Bölge, özellikle golf tutkunları için popüler bir destinasyon olup, uluslararası standartlarda bir golf sahasına ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca, bakir kumsalları ve berrak denizi ile deniz ve doğa tutkunları için de cazip bir yerdir. Köydeki restoranlar ve kafeler, Kıbrıs mutfağının lezzetlerini tatma imkanı sunarken, tarihi yapılar ve dar sokaklar da ziyaretçilere kültürel bir yolculuk sağlar. Esentepe, sakinliği ve doğal güzellikleriyle hem yerli halk hem de turistler için vazgeçilmez bir destinasyondur.

Arapköy

Tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir köydür. Girne’nin doğusunda yer alan Arapköy, sakin ve huzurlu atmosferi ile bilinir. Köy, zeytin ağaçlarıyla çevrili manzaraları, taş evleri ve dar sokaklarıyla ziyaretçilerine otantik bir Kıbrıs deneyimi sunar. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Arapköy, doğa yürüyüşleri ve fotoğrafçılık için ideal bir yerdir. Aynı zamanda, köyde bulunan yerel restoranlar ve kafeler, Kıbrıs mutfağının geleneksel lezzetlerini keşfetme fırsatı sunar.

Beşparmak Köyü

Beşparmak Dağları’nın eteklerinde yer alan küçük ve huzurlu bir yerleşim yeridir. Adını, köyün hemen yanında yükselen ve beş parmağa benzeyen dağ sırasından alır. Doğal güzellikleri ve panoramik manzaralarıyla tanınan Beşparmak Köyü, doğa yürüyüşleri ve dağcılık aktiviteleri için popüler bir destinasyondur. Köy, geleneksel Kıbrıs mimarisiyle inşa edilmiş taş evleri, dar sokakları ve sıcak atmosferiyle ziyaretçilerine nostaljik bir deneyim sunar. Beşparmak Köyü, tarihi dokusu ve doğal çevresiyle Kıbrıs kültürünü ve doğasını keşfetmek isteyenler için ideal bir yerdir.

Karaağaç

Kuzey Kıbrıs’ın Girne ilçesinde yer alan küçük ve huzurlu bir köydür. Girne’nin doğusunda, Akdeniz’in güzel manzaralarına sahip bir konumda bulunan Karaağaç, doğa ile iç içe sakin bir yaşam sunar. Zeytin ve harnup ağaçlarıyla çevrili olan köy, temiz havası ve doğal güzellikleriyle dikkat çeker. Bölgedeki yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları, doğa severler ve spor tutkunları için idealdir. Köyde, geleneksel Kıbrıs mimarisi ile inşa edilmiş evler ve yerel halkın misafirperverliği, ziyaretçilere otantik bir deneyim yaşatır. Karaağaç, hem doğal hem de kültürel zenginlikleriyle, sakin ve dingin bir tatil arayanlar için cazip bir destinasyondur.

Bahçeli

Kuzey Kıbrıs’ın Girne ilçesinde yer alan, huzur verici ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir köydür. Akdeniz’in muhteşem manzaralarına sahip olan Bahçeli, özellikle sakin ve dingin bir yaşam arayanlar için ideal bir yerdir. Köy, geniş yeşil alanları, zeytin ağaçları ve doğal bitki örtüsüyle doğa severlere hitap eder. Girne’nin hareketli merkezine yakın olmasına rağmen, Bahçeli’nin kendine özgü sessiz ve sakin atmosferi, ziyaretçilere huzur dolu bir ortam sunar. Ayrıca, köyde bulunan butik oteller ve yerel restoranlar, konuklarına samimi bir misafirperverlik ve Kıbrıs mutfağının otantik tatlarını deneyimleme fırsatı verir.